Szolgáltatásaink:

Jogi képviselet és tanácsadás

• Jogi képviselet keretében ellátjuk az Ön állandó általános jogi képviseletét havi keretmegállapodás alapján annak érdekében, hogy szerződései az elvárásainak megfelelőek legyenek és "problémás partnerei" ne Önt zaklassák folyamatosan.

• Eseti megbízás alapján megoldjuk az Ön speciális természetű és kiemelt fontosságú ügyeit.

• Jogi tanácsadás keretében eseti megbízás alapján szöveges állásfoglalást illetve iránymutatást adunk az Ön részére, hogy kérdései megoldásra találjanak.

Üzletviteli tanácsadás

• Az Ön részére nem csak jogi természetű témában nyújtunk segítséget. Kialakított kapcsolatrendszerünk révén ügyfeleink részére nyújtunk, a jogi szolgáltatást kiegészítő tanácsadást a következő témákban: adó, befektetés, csőd, felszámolás, ingatlan, internet, könyvelés, könyvvizsgálat, közbeszerzés, környezetvédelem, pályázat, pénzügy, szabadalom. Forduljon hozzánk bizalommal, mivel számos terület megbízható képviselőivel napi kapcsolatban állunk.

Cégprezentációk, tárgyalások

• Ha szüksége van egy reprezentatív helyre és megfelelő eszközparkra ahhoz, hogy prezentációját és tárgyalását lebonyolítsa, ezzel előlendítve cége fejlődését, felajánljuk az Ön részére irodánk tárgyalótermét tárgyalása lebonyolítása céljából.